23+ Gebakken Mosselen In Kruidenboter Recept

Verdeel de kruidenboter in vlokjes over de mosselen. 21 juli 2005 Stoom de mosselen in zon 5 minuten tot ze open zijn.


Mosselen In Knoflook Botersaus Marielle In De Keuken

Gebruik ze om gebakken mosselen mee te maken.

. Spoel de mosselen schoon en leg ze met de halve citroenen in een hete grillpan of op het rooster van de barbecue. Smelt de boter en roer de kruiden erdoor. Rits blaadjes van de tijm snijd de rozemarijnnaaldjes en de peterselie fijn.

3 dunne preien in halve ringetjes gesneden 3 wortelen in dunne plakjes gesneden 2 eetlepels droge witte wijn. Verwarm de oven voor tot 200 ÂșC. Snijd de kruidenboter in schijfjes van circa 2 centimeter en leg dit op de mosselen.

150 g Kerrygold Pure Ierse ongezouten boter. Leg de halve schelpen in 4 schaaltjes en leg in elke schelp een of twee mosselen. Eet de mosselgratin met knapperig stokbrood als voorgerecht of hapje bij de borrel.

Snijd de bieslook fijn. Breng aan de kook doe dan het deksel op de pan en laat 3 tot 4 minuten stomen tot ze allemaal open staan. Verdeel met twee kleine lepeltjes de kruidenboter over elke mossel en bewaar tot gebruik in.

Controleer de mosselen op open en kapotte exemplaren. Verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Dit gaat het makkelijkst als ze nog niet helemaal afgekoeld zijn.

Leg hier de schone mosselen op gevolgd door de wortel. Giet de bouillon op de bodem van de schaal. Tussen 30 minuten en.

500 gram gekookte mosselen uit hun schelp gehaald. Stort de mosselen in een grote braadpan en zet ze afgedekt 5 tot 6 minuten op halfhoog vuur. Vet 4 ovenschaaltjes in met wat roomboter en verdeel hier de.

- Doe op elke mossel een klontje kruidenboter en zet ze nog. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Laat de mosselen goed uitlekken en op kamertemperatuur komen.

Spoel ze kort onder koud stromend water schoon. - Verwijder de bovenste schelp en schik ze op borden. Voeg zout en peper naar.

Pel de mosselen uit de schelp. Verdeel met twee kleine lepeltjes de kruidenboter over elke mossel en bewaar tot gebruik in. Leg de halve schelpen in 4 schaaltjes en leg in elke schelp een of twee mosselen.

Voeg dan een stukje boter en naar. Hak de knoflook fijn en klop door de boter samen met het. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook en de ui hierin glazig.

Doe de mosselen in een grote pan met een bodempje water. Fruit de ui tot deze glazig ziet. Hartstikke simpel maar zo lekker.

Verhit in een koekenpan de boter en de olie. Voeg dan de knoflook en de. Tussen 30 minuten en 1 uur.

Verwarm de oven voor op 200 graden. De mosselen zijn klaar als alle schelpen open zijn. Haal de mosselen uit de schelp en verdeel over 4 ovenschaaltjes.

Maak eerst de kruidenboter of gebruik kant-en-klare kruidenboter.


Mosselen Met Kruidenboter Libelle Lekker


Gegratineerde Mosselen Met Kruidenboter Kaas Made By Ellen


Gebakken Mosselen Op Toast


Mosselen Met Kruidenboter Recept


Mosselen Met Kruidenboter Kerrygold Nederland


Mosselen Met Kruidenboter In De Oven Recept Visgerechten Gette


Mosselen Met Lookboter En Witte Wijn Recept


Mosselen Met Kruidenboter In De Oven Recept Visgerechten Gette


Gebakken Mosselen Recepten 2 155 Zelf Gebakken Mosselen Maken Smulweb Onderdeel Jumbo


Gegratineerde Mosselen Met Kruidenboter Recept Okoko Recepten


Gegratineerde Mosselen Met Kruidenboter Kaas Made By Ellen


Mosselen Met Kruidenboter Kerrygold Nederland


Gegratineerde Mosselen Met Parmezaanse Kaas


Mosselen Met Kruidenboter Recept


Gebakken Mosselen Archieven Kop Van De Haven


Gebakken Mosselen Chefkokkie Nl


Mosselen Met Kruidenboter Kerrygold Nederland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel